OM MIG

Är en fotogalen, tjej med tandställning, blonderat hår och glasögon (när jag vill) som älskar gratisprylar och läser sista året på handelsprogrammet i Linköping. Är snart 18 år (i September) med ett stort intresse för bloggning, kläder, IKEA, vindkraftverk, Hello Kitty och jag älskar att göra listor - på allt. Har inget emot sprutor eller blodprov och älskar att lyssna på Aly & AJ.

Fotoinresset började 2005 och det visar jag med bilder i bloggen. Har numera en egen kamera en Canon Powershot A75 som jag tar med mig nästan överallt. Jag gillar även att fota motiv, djur, natur, människor med mera. I födelsedagspresent (när jag fyller 18) vill jag gärna ha en Canon EOS 400D eller något liknande.

Älskar filmer och favoriterna är: Shindler's list, Hotel Rawanda, Raise your voice, sliding doors, 2 fast 2 furious, Snygg, sexig & singel, På smällen, Hur man blir av med en kille på tio dagar, HSM, HSM 2, HSM 3, Svanprinsessan, Armageddon, A walk to Remember och allt som har med Disney att göra. 

Jag tycker att Ellen Pompeo, Sandra Oh, Kate Walsh och Katherine Heigl är bäst i Grey's Anatomy och tycker även om att titta på Hannah Montana och Phil of the Future. Kollar även på Desperate Housewives, Big Shots, Brothers and sisters, Gossip Girl med mera.

Mitt Hannah Montana/Miley Cyrus intresse började för inte så länge sedan. Till en början var jag bara intresserad av Miley och hennes musik men nu tittar jag på Hannah Montana varje dag. Även dom dubbade avsnitten. Ganska töntigt - jag vet. Men jag har väl inte vuxit upp helt och fullt ännu!

Jag vill även skriva en självbiografi och en deckare. Driva ett eget företag är en av framtidsdrömamrna och kanske en egen näthandelsbutik med Hello Kitty- prylar, eftersom att jag älskar Hello Kitty. Vill även illustrera och fotografjobbet skulle också vara en dröm.

Jag samlar som sagt på Hello Kitty-prylar och har allt från halsband, klistermärken, lip gloss, hink, såpbubblor, godis, pez-figur, strumpor, trosor, vantar, t-shirts, pennskrin, mobilsmycke och nyckelring med mera.

Bloggandet startade som en hobby någon gång under 2006 då jag bloggade under ett annat namn. Senare bytte jag och har gjort några gånger. Numera bloggar jag så ofta jag kan och jag älskar det. Jag skriver om sådant som jag känner för. Gärna mode, musik, film och böcker. Skriver även om min vardag och jag  ger gärna tips och du som vill gästblogga kan maila enlitenemma@live.se. 


RSS 2.0